ВЛЕЗ В ТОП ФОРМА

“Влез в топ форма” са авторски практики, които са комбинация от повтарящи се движения, някои изпълнени във високо интензивни интервални блокове, които ще вдигнат сърдечния ритъм и ще активират мускулните ви влакна, като по този начин стягат, извайват и тонизират мускулите. Така изпълнени практиките няма нужда да са дълги часове, за да имат ефект. Само 20-30 минути на ден са достатъчни, за да получим своето кардио, да работим върху метаболизма, изгарянето на мазнините и извайването на мускулите. 

Тези практики, която споделям, са базирани на моя личен опит в комбинирането на йога движения и упражнения, групирани в серии от по 3 или като 4 минутни блокове на ХИЙТ (високо интензивни интервални тренировки).

Личните резултати, които съм постигнала с този тип трениране, са много по-добри от практикуването само на йога. Вдигането на сърдечният ритъм за кратък период от време подобрява кръвообращението, храни мускулите с кръв, богата на кислород.

Най-добре е да изпълните практиките или в рамките на 21 дни за максимално бърз резултат или през ден, като ги комбинирате в свободния ден с ин или миофасциална ин йога.